Nuntă la malul mării?

Mobirise

Tu pregătește lista invitaților, iar de tot ce înseamnă organizare se ocupă echipa noastră de profesioniști: de la locații de vis pentru evenimentul tău, consultanță și wedding planner, preot pentru oficializarea cununiei, până la servicii complete de catering, aranjamente, decor personalizat după povestea voastră de dragoste.  

Îți dorești o NUNTĂ PE MALUL MĂRII?
Noi îți transformăm visul în realitate!  

Nunta este sărbătoarea iubirii, iar ziua în care în care destinele voastre se unesc trebuie să fie una ce va rămâne mereu în amintirea voastră. Ne angajăm să facem din această ocazie specială, o zi plină de bucurie, zâmbete și amintiri prețioase.

Spune DA! PE MALUL MĂRII:  

Ai visat mereu să spui DA! vieții în doi, într-un cadru natural, de poveste, având nisipul fin sub picioare și albastrul nemărginit în față ochilor? Jubile Catering îți îndeplinește visul. Cum? Tu pregătește lista invitaților, iar de tot ce înseamnă organizare se ocupă echipa noastră de profesioniști: de la locații de vis pentru evenimentul tău, consultanță și wedding planner, preot pentru oficializarea cununiei, până la servicii complete de catering, aranjamente, decor personalizat după povestea voastră de dragoste.  

Nunta ca o mini-vacanță!

Dacă îți dorești că nunta ta să țină 3 zile și 3 nopți, noi te ajutăm cu oferte de cazare, transport și mesele (breakfast, prânz, cină) pentru invitați, înainte de eveniment și următoarea zi după eveniment.

Galerie Foto

Nuntă la malul mării by Jubile Catering

Rezervă-ți data pentru Nuntă la malul mării!

35 EURO  / PERS.
Grăbește-te! Datele libere sunt limitate!Copyright (c) 2018 Jubile Catering.